Login or Register to rate and discuss movies   Member Benefits  Find Movies
Latest Updates
Movie Database
Character Battles
Random Musings
Forum Discussions
Contact Us
0   1   2   3   4   5   6   7   8   9   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z
Current forum time: December 15, 2019, 02:23:33 AM


 

Author Topic: Links not displaying properly  (Read 1341 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Links not displaying properly
« on: February 20, 2013, 05:58:39 AM »
If you edit a post that contains a link and place a new link where an old one used to be (as in, the same piece of text changing from a link to one url to another), the end result when you save it is no link.  This is using the button, the BB tags, as the BB tags have their own linking problems.

Readers: If you need to do this, delete the original text completely and re-enter it until Chucky's able to fix the button.

Re: Links not displaying properly
« Reply #1 on: February 20, 2013, 10:30:53 AM »
Testing below:

Jz is a sucka

Can you recreate the problem? I'm having trouble creating the problem for myself using the information you have given. It all seems fine to me. Are you sure you didn't just accidently leave out a part of the code? It could coincidentally been linked to the other problem with the 'spam links' which is now fixed.

Try to recreate the problem and let me know how you go, if it is fine let me know and I'll mark this as fixed.
« Last Edit: February 20, 2013, 10:33:25 AM by Chucky »

Re: Links not displaying properly
« Reply #2 on: February 20, 2013, 11:49:23 AM »
Here's where the link should be.

Modified...

Done.  No code that I can see when I go in a third time to do anything with though.

Re: Links not displaying properly
« Reply #3 on: February 20, 2013, 12:37:59 PM »
You can't manually add the url tags in? I think if you're editing, it's not a big deal to do it manually instead of using the button but if it's happening on the initial attempt to link, then it would be a problem.

Re: Links not displaying properly
« Reply #4 on: February 20, 2013, 01:25:20 PM »
Now that the BB tags are working, it's if anything a minor inconvenience.

Re: Links not displaying properly
« Reply #5 on: February 20, 2013, 03:09:36 PM »
So I'm fine to close this thread, then?

Re: Links not displaying properly
« Reply #6 on: February 27, 2013, 10:40:30 PM »
Yes / no? Is there an actual problem?  [*uhoh*]

Re: Links not displaying properly
« Reply #7 on: February 28, 2013, 02:09:57 AM »
It's a problem in that it happens, but it's easy to fix on a post by post basis, so if it's not something you can permanently fix easily it might be better to close the case, yeah.

 





This site contains language and images which may not be suitable for persons under the age of 18.
All promotional art & images used on this site are copyrighted by their respective owners.